Esküvői színek

esküvői színek
esküvői színek

Esküvői színek – trendek, ötletek

Ahogy nincs két egyforma ízlés, úgy nincs két egyforma esküvő sem. Nyilvánvalóan mindenki maga dönti el azt is, hogy követi-e az esküvői trendeket, s azon belül az aktuális esküvői színeket. A folyton változó divatról azonban érdemes lehet néhány szót ejteni, igyekeztünk összegyűjteni, milyen ötleteket javasolnak az idei esztendőre, illetve esküvői szezonra vonatkozóan.

A természet színei és színárnyalatai többek szerint is kifejezetten divatosak lesznek 2019-ben. Bár talán nem túlzás állítani, hogy ezek a színek mindenki előtt kedvesek.

Vintage esküvő színei

A természetes színek, illetve a fehér színvilág továbbra sem megy ki a divatból. Persze, a vintage esküvő kategóriáján belül is csak a képzelet szabhat határt, hiszen van, ahol a borvörös, a púder, a réz, s a kék színt is felemlegetik a vintage esküvő kapcsán. Ezeket a színárnyalatokat természetesen akár évszak szerint is megkülönböztethetjük.

Dívik a lila is

Ahogy már a tavalyi évben is divatosnak számított, úgy az idei esztendőben is tartja magát többek között a lila szín, s annak különböző árnyalatai. Van aki egyenesen úgy véli, az idei év egyik sláger esküvői színe lehet a lila. A dekorációban, az asztalokon, s akár a virágcsokorban is megjelenhet ez a színvilág, mely elegáns, a tekintetet vonzó külcsínt adhat az ünnepnek.

Tarolhat a pasztell korall szín

Ugyanakkor a pasztell korall színt is az elsők között emelték ki a 2019-es évre vonatkozóan. A dekorációban, az esküvői asztalon, a virágokban és a koszorúslány ruhákban is megjelenhet ez a szemnek is kellemes színárnyalat.

Minimalista esküvő

Ha valaki minimalista esküvő mellett voksol, egyértelműen az egyszerű, letisztult formavilágot keresi. A színeket is az egyszerűség jellemzi ebben az esetben, természetesen lehet a fehér az uralkodó színvilág az esküvőn és a lagzin is. Ugyanakkor itt is megjelenhetnek még más természetes színek, illetve fémes színárnyalatok, például az arany is. Akad azonban olyan meglátás is az aktuális trendeket illetően, mely az arannyal szemben az ezüstös színárnyalatot és a krómot tartja előnyösebb választásnak.

Macaron is tarkíthatja a lagzit

Az ötletek után kutatva könnyen belefuthat az ember macaronos esküvői tippekbe is, a színes sütemények ugyanis többek szerint izgalmas kiegészítői lehetnek az esküvői dekorációnak. Köszönőajándékként, az esküvői torta díszítőelemeként is megjelenhetnek a szivárvány különböző színeiben pompázó édességek, melyek önmagukban is vidám hangulatot sugároznak.