Esküvői fotósarok

esküvői fotósarok
esküvői fotósarok

Dívik az esküvői fotósarok?

Talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, az utóbbi években még hangsúlyosabbá vált az esküvői fotók szerepe. Hiszen a legapróbb részleteket is szeretnénk viszont látni később alaposan összeválogatott fényképalbumunkban. Ezen belül is egyre divatosabb és népszerűbb az esküvői fotósarok, többen is feldobják már hasonló ötletekkel a lagzijukat. Nem is csak a webáruházak rendezkedtek be a témára, rengeteg ízléses, úgynevezett csináld magad ötlettel is találkozhatunk az interneten. Sokba nem kerül, egy kis fantáziával és kézügyességgel is alkothatunk nagyot.

Azt persze mindenki maga dönti el, hogy enged-e a lagziján némiképp a humornak is, hiszen aligha éri meg másként esküvői fotósarkot kialakítani. De nézzünk azért néhány szimpatikus ötletet!

Egy szimpla képkeret is elláthatja az esküvői fotósarok szerepét

Persze, sok múlhat a kiválasztott fotóson is, hogy azt a fajta hangulatot kapjuk vissza később a fotóktól, melyet előre is elképzeltünk. Azt gondolom, hogy az esküvői fotósarok segíthet ezt megalapozni. Akár csak egy szimpla díszes képkeret, de egy több keretből álló paraván is szolgálhat az esküvői fotósarok helyszíneként. A keret mögé bújva önmagában is stílusos fotókat készíttethetünk magunkról, persze színes kiegészítőkkel és papírmaszkokkal még tovább fokozható az elérni kívánt hatás. Ilyen humoros fotókellékek végeláthatatlan sorából válogathatunk, s akár már néhány száz forintért is vásárolhatunk ilyen kreatív csomagokat a tengeren túlról.

Kérjünk mindenkitől egy képet

Létezik ugyanakkor kicsit költségesebb, de annál kreatívabb ötlet is arra, hogy fotózkodásra inspiráljuk a vendégeket. Akár egy vendégváró könyvet is elhelyezhetünk az esküvői fotósaroknál, mellette egy fényképezőgéppel, mely képes a fotó azonnali előhívására. Az érkező vendégeket megkérhetjük arra, hogy készíttessenek magukról egy képet, s ragasszák azt a kihelyezett könyvbe vagy éppen az erre szolgáló albumba. A fotókhoz egy-egy szép gondolatot is kérhetünk, mely remek emlék lesz a későbbiekben.

Fotó a névsorhoz

A fentihez hasonló az alap elgondolás, a kivitelezés különbözik némiképp. A bejáratnál elhelyezünk egy táblát, azon pedig a névsort. Az érkező vendégektől, pároktól szintén kérhetünk akár egy helyben készített fotót vagy szelfit, melyet aztán a nevük mellé illesztenek. Ez egyfajta visszajelzés is lehet számunkra, ki az, aki megérkezett, s ki az, aki nem.

Akár fotókabint is bérelhetünk az esküvő idejére

Akinek nem okoz gondot, hogy még többet költsön az esküvői fotósarok kialakítására, akár mobil fotókabin bérlésben is gondolkozhat. Több vállalkozás is elérhető már az interneten, akik minőségi szolgáltatást nyújtanak e téren. Ez ugyan jóval költségesebb megoldásnak bizonyul, mint az előbbiek, de a referenciákat elnézve a végeredményre aligha lehet majd panasz.

Esküvői fotósarok
5 (100%) 4 szavazat